'Elazığ'da Kenevir Yetişecek'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ'ı ve oda yönetim kurulunu ziyaret etti.

'Elazığ'da Kenevir Yetişecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ve oda yönetim kurulunu ziyaret eden Yanılmaz, şehrin bütün dinamikleriyle birlikte AK Parti’yi destekleyeceklerine inandıklarını kaydetti.

Başkan Yanılmaz’ın bugüne kadar Elazığ’ın kalkınması adına birçok hizmeti gerçekleştirdiğini ve bu saatten sonrada yerel yönetimler başkan yardımcısı olarak şehri Ankara’dan destekleyeceğini kaydeden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, belediyenin ilimiz için hizmet veren bütün STK ve odaları her zaman ileriye taşıyacak girişimlerde bulunduğunu kaydetti.

"Beş Yılda Elazığ'a Bir Çok Proje Kazandırdık"

Görev süreleri içerisinde şehri Elazığlıların tamamıyla birlikte geliştirdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, beş yıllık süre içerisinde Elazığ’a geleceğe yönelik birçok çalışma kazandırdıklarını kaydetti. Elazığ’ı tarım ve hayvancılık noktasında ileriye taşıyacak ve bölgesinde yıldızı parlayan bir şehir yapacak önemli çalışmaları, oda ve STK’ların desteği ile yaptıklarını belirten Başkan Yanılmaz, özellikle son günlerde gündem konusu olan ‘Kenevir’ yetiştiriciliği ile ilgili bir takım açıklamalarda bulundu.

"Elazığ'da Kenevir Yetişecek"

Başkan Yanılmaz, “Bir kısım iller kenevir yetiştiriciliği bünyesine alınırken bir kısım iller ise bu kapsamın dışında kaldı. Elazığ’da Kenevir ’in yetiştirileceği iller arasına alındı. Bu durum önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır. İlimiz tarım ve hayvancılık noktasında emin adımlarla ilerliyor. Bizler de bu adımları ve çalışmaların her aşamasını titizlikle takip edeceğiz” dedi.