'Furkan Dilaver ile Son Baskı' Türkiye'nin En İyi Programı Seçildi

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya'da düzenlenen Altın Kayısı Ödüllerinde Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan 'Furkan Dilaver ile Son Baskı' programı Türkiye'nin en iyi gece haber programı seçildi.

'Furkan Dilaver ile Son Baskı' Türkiye'nin En İyi Programı Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Altın Kayısı Ödülleri törenine; MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, iş, medya ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.

Kanal Fırta Televizyonuna Bir Ödül Daha

Törende komşu şehir Malatya’dan Elazığ’a da ödül geldi. Yapılan değerlendirmeler ve oylamalar neticesinde Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve Elazığ’da bir ilki gerçekleştirerek büyük beğeni toplayan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programı Türkiye’nin en iyi gece haber programı seçildi. 

Başarılı Spiker Furkan Dilaver Ödüllendirildi

Konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. Gerçekleştirilen ödül töreninde “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programına Türkiye’nin en iyi gece haber programı ödülü verildi. Ödülü almak için Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver sahneye davet edildi. Türkiye’nin en iyi gece haber programı ödülü Furkan Dilaver’e takdim edildi.

Türkiye’nin en iyisi seçilen Furkan Dilaver ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yaptı. Dilaver konuşmasında; “Sizlere komşu şehir, aziz şehir Elazığ’dan selamlar getirdik. Malatya ile Elazığ bir elmanın iki yarısı gibi. Öncelikle böylesine güzel bir program düzenlediklerinden dolayı Cengizhan Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bu tarihlerde Kanal Fırat Televizyonu “Türkiye’nin en iyi yerel televizyon kanalı” seçilmiş ve ödülünü de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan taktim etmişti. Bu yıl da bu güzel ödülü almak bizlere nasip oldu. Ben böylesine güzel bir ödülü aldığımızdan dolayı ve bu başarılara imza atmamızı sağladıklarından dolayı televizyonlarımız Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık Hanımefendi’ye, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık Bey’e ve tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Dilaver "Bu Ödülü Şiddet Nedeniyle Aramızdan Giden Tüm Kadınlarımıza Armağan Ediyorum"

Furkan Dilaver ödül gecesinde kadına şiddete de dikkat çekti. Dilaver, “Benim için oldukça anlamlı bir ödül. O nedenle bu ödülü Emine Bulut gibi kadına şiddet nedeniyle aramızdan yitip giden kadınlarımıza armağan ediyorum. Lütfen onları unutmayalım. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Furkan Dilaver’in bu sözleri salonda büyük alkış topladı.

Başarılar Diliyoruz...

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, yaptığı başarılı programlardan dolayı "Türkiye'nin en iyi haber programı" ödülünü alan  hemşehrimiz Furkan Dilaver'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.