'Ay Yıldızlı Bayrağımız Her Zaman Dalgalanacaktır'

AK Parti Milletvekili Sermin Balık 15 Temmuz darbe girişiminin 4. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, "Dünya Döndükçe Ay Yıldızlı Bayrağımız Semada Hür Olarak Dalgalanacak" dedi.

'Ay Yıldızlı Bayrağımız Her Zaman Dalgalanacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Milletvekili Sermin Balık yayınladığı mesajında, “15 Temmuz 2016… Türk demokrasi tarihine gölge düşürmek isteyen şer odaklarına bir millet canını siper ederek “Dur” demiş, Çanakkale ruhunun dip diri olduğunu yedi düvele göstermiştir. Demokrasi zaferimizin 4. yılında istiklalimiz ve istikbalimiz için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz, tarihimize “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak geçmiştir. O gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile tankların önüne yatan, darbecilere geçit vermeyen milletimizden aldığımız cesaret ve feraset ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize daha bir başka güçle koşuyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik şarkılarını her zamankinden daha gür sesle söyleyerek, ülkemizin bekasına, birliğine, dirliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı da mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda ülkemize en büyük ihaneti gerçekleştiren, milletimize kurşun sıkanlar işledikleri cinayetlerin hesabını hukuk önünde verdi, vermeye de devam ediyorlar. Darbeyi yöneten ve yönlendiren FETÖ terör örgütünün TSK ve devlet içinde yuvalanmış üyeleri birer birer yargı önüne çıkarıldı. Özellikle TSK, emniyet ve yargıdaki arınma ile ülkemiz askeri alanda başarılı bir çok operasyona imza attı. Yargıda 10 binden fazla ihraç ile FETÖ terör örgütü temizliği yapıldı. Yurt Dışına Kaçan FETÖ terör örgütünün ele başı başta olmak üzere bu yapının mensupları hakkında iade dosyaları oluşturuldu. Örgütün üst düzey militanlarından bazılarının ülkemize iadesini sağladık. Türkiye’yi ele geçirmek isteyen hain odakların 40 yıldır besleyip büyüttüğü bu örgüte karşı verdiğimiz amansız mücadeleden zerre miktar taviz vermeden bu topraklardan FETÖ terör örgütünün izini silip atacağız” dedi.

"Ay Yıldızlı Bayrağımız Her Zaman Dalgalanacaktır"

Milletvekili Balık mesajında şu ifadelere yer verdi, “Türkiye’nin bağımsızlığını ve yarınlarını hedef alanlar bilsinler ki artık sahada da masada da kazanan, prangalarını bir bir kıran, bölgesinde mazlumlara umut olan bir Türkiye var. Dünya döndükçe de ay yıldızlı bayrağımız semada hür olarak dalgalanacak, egemenliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. İstiklalimizi koruyacak, istikbalimizi parlatacak ve istikrarımızı ilelebet sürdüreceğiz.Demokrasimiz, ekonomimiz, dev hizmetlerimiz, tarihimiz ve kültürel mirasımız ile gelecek nesillerimize güçlü bir Türkiye bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimiz uğruna can veren yiğit vatan evlatlarını bir kez daha rahmetle anıyorum; makamları âli, mekânları cennet olsun. Şehitlerimizin 15 Temmuz destanındaki kahramanlıklarını unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız”