2 Haziran Hava Durumu

Elazığ'da hava bugün nasıl olacak? Elazığ'da hava sıcaklıkları ne zaman artacak? Elazığ'da yağışlar ne zaman bitecek? İşte bütün detayları ile 2 Haziran Güncel Hava Durumu...

2 Haziran Hava Durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre ; 

Bölgemizde havanın parçalı bulutlu öğlen saatlerinden itibaren bölge genelinde kısa süreli yer yer gök gürültül

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi,

RÜZGAR: Rüzgarların güneyli ve güneybatılı (Lodos) yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği öğlen saatlerinden itibaren Elazığ’ın doğu kesimleri (Karakoçan,Kovancılar,Arıcak), Malatya, Bingöl, ve Tunceli çevreleri kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına(40-60 km/sa, hamlesi 60-80 km/sa) beklenmektedir.

UYARILAR

Bölgemizde beklenen kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtınadan dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda Aksamalar, Çatı uçması, Ağaç ve direk devrilmesi vb.) karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar ile birlikte yer yer dolu hadisesinin görülmesi karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Elazığ / Merkez: 28 , Parçalı bulutlu, öğlen saatlerinden itibaren kısa süreli yer yer gök gürültülü hafif sağanak yağışlı