25 Mayıs Altın Fiyatları

Altın fiyatları 25 Mayıs Pazartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı nedeniyle yurtiçi piyasalar kapalı… Fakat uluslararası piyasalar bugün açık. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 25 Mayıs çeyrek ve gram altın fiyatları…

25 Mayıs Altın Fiyatları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? 25 Mayıs Pazartesi günü Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olduğu için yurtiçi piyasalar bugün kapalı ancak uluslararası piyasalar bugün açık. Peki, 25 Mayıs bugün çeyrek altın fiyatları ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, araştıranlar için çeyrek ve gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Gram altın fiyatları haftaya aşağı yönlü seyirle başladı. Geçtiğimiz haftayı 380 lira seviyesinden kapatan gram altın fiyatları yeni haftaya ise değer kaybıyla başlamış hatta 377 lira seviyesine kadar geriledi. Saat 08.30’da 378 lira üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının gram altınla birlikte en çok tercih ettiği altın türleri arasında bulunan çeyrek altın bugün saat 08.30’da bigpara.com’da kaydedilen bilgilere göre 617 TL’den alınıp, 625 TL’den satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yüksek miktarda altın alımı yapacakların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 459 TL’den alınıp 2 bin 495 TL’den satışa sunuluyor. Ay içerisinde önce yükseliş trendi yakalayan ardından da düşüş eğilimine giren altın fiyatlarının mayıs ayını hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.