AK Parti 19. Yılını Kutluyor

Partilerinin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da bitmek bilmeyen hizmet aşkıyla yollarına devam edeceklerini söyledi.

AK Parti 19. Yılını Kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti kuruluşunun 19. yıl dönümünü kutluyor...

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılı nedeniyle açıklama yaptı.

Başkan Yıldırım açıklamasında, AK Parti'nin 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da bitmek bilmeyen hizmet aşkıyla yoluna devam edeceğini vurguladı.

''AK PARTİ, MİLLETİMİZİN UMUDUDUR''
Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, “Yoldaşı millet olan AK Parti'mizin iktidara gelişinin 19. yılını kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Güçlü bir devlet, Büyük Türkiye ve milletine hizmet için 19 yıl önce yola çıkan AK Parti, halkıyla gönül bağı kurmuş bir partidir. 19 yıldır bitmek bilmeyen hizmet aşkıyla yoluna devam eden AK Parti, milletimizin umududur. Millete hizmetten bıkmayan Türkiye’nin partisi AK Parti, halkıyla gönül bağı kuran ve bu bağı her geçen gün güçlendiren bir partidir. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine katkı sunmaya ilk günkü aşkla devam eden partimizi, millete hizmet yolculuğundan hiç kimsenin ayırmaya gücü yetmeyecek” dedi.