AK Parti Elazığ İl Binasının Resmi Açılışı Gerçekleşecek!

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım yaptığı açıklamada, İl Binasının resmi açılışının 01 Mart 2022 Salı günü saat: 17:00'da gerçekleşeceğini belirtti.

AK Parti Elazığ İl Binasının Resmi Açılışı Gerçekleşecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı binasının resmi açılışı yarın gerçekleşiyor.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in katılımıyla gerçekleşecek olan açılış yarın saat:17:00'da gerçekleşecek.

"TÜM ELAZIĞ HALKIMIZ DAVETLİDİR"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, açılışa tüm Elazığlıları davet ederek; “Şuanda içinde bulunduğumuz İl Binasının yarın açılışını yapacağız. Ben İl Başkanı olduğum zamanda, başkan olduğumda önüme gelen bir tebligatla birlikte İl binası arayışına girdik. Tebligat, eski binamızın boşaltılmasıyla alakalıydı. O zamanki mülk sahibimiz böyle uygun görmüş, bir il binası yapmak birazda benim hayalimdi ve bir arayışa girdik. Şuan ki açılışını yapacağımız binamızı bulduk, 4 aylık kısa bir sürede şu anki haline getirdik. Bana göre güzel bir bina oldu. Ama biz biliyoruz ki binaların özellikleri ve güzellikleri orayı idare eden insanlarla eşdeğerdir. Eğer insanlar binanın güzelliğini ve özelliğiniz sahaya yansıtamıyorsa hiçbir anlamı kalmaz. Biz zaten binaların içerisine girip, binaların içerisinde siyaset yapan insanlarda değiliz. Sadece buradaki kabullerimiz ve bir takım siyaset çalışmalarımız, teşkilat toplantılarımız için önemli bir mekan. Ama bizim asıl işimiz sahada olmak, vatandaşın yanında olma, en ücra köşeye gitmek. O zamanlar binalar daha anlamlı yerler haline gelebilir. Bu vesileyle yarın, bir aksilik olmadığı takdirde, saat 17.00’da yardımcımız ve teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımı, toplantı ve ardından açılışıyla birlikte binamızı açmış olacağız. Zaten fiili anlamda yürüyen bir binaydı, resmi bir açılış yapıp tüm parti mensuplarımızı, üyelerimizi ve Elazığ halkımızı da davet ediyoruz. Binamıza çok ciddi katkıda bulunan eş ve dostlara da ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.