AK Parti Genel Merkezinde Elazığ Konuşuldu

Elazığ'a yapılacak yatırım ve projeler için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in başkanlığında Ankara'da bir toplantı düzenledi.

AK Parti Genel Merkezinde Elazığ Konuşuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir başkanlığında Ankara’da düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Elazığ AK Parti Milletvekili Metin Bulut, Elazığ AK Parti Milletvekili Sermin Balık, Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Tolga Ağar,  Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim şerbet katıldı.

 

Ak Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla toplantı düzenlendiğini duyurdu.

Ak Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; ‘’Elazığ Ankara’nın Gündeminde Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımız ile ilimizde yapacağımız çalışmalarımızı planladığımız toplantımızı gerçekleştiriyoruz.’’