Ak Parti Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

AK Parti Elazığ 6. Olağan Kadın Kolları kongresi gerçekleşti.

Ak Parti Kadın Kolları Kongresi Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin Elazığ İl 6. Kadın Kolları Olağan Kongresi, 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda gerçekleşti.

Kongreye; AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Yöneticileri ,AK Parti Belediye Meclis ve İl genel Meclis Üyeleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda kadınlar katıldı.

Pandemi kurallarına uyarak yapılan Kongreye misafirler HES kodu uygulaması kullanılarak alındı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajına yer verildi.


ŞAVLI, GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Canan Şavlı güven tazeledi.

ŞAVLI: YENİ ZAFERLERE VE BÜYÜK BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa seçilen Canan Şavlı, “Ak Parti’miz 2001 yılında bir hizmet hareketi olarak yola çıktı. O tarihten beri partimize hizmet eden ak kadınlar bir sonraki dava arkadaşına hizmet bayrağını devrederken partimizi daha yukarılara taşımayı hedef edindiler.

Görevi devraldığım Gülersem Çopur Başkanıma da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Partimizin kurulduğu günden bu yana bu kutlu davaya büyük özveri ile emek veren siz ak kadınlar partimize büyük seçim zaferleri kazandırdınız. Ve şimdi bu kongreyle yeni zaferlere ve büyük başarılara Allah’ın izniyle birlikte imza atacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle;
Aslı KAYA , Nevin KAYA, Ayşe FIRAT, Nurevşan ŞAP, Ayşe ÖZKAN, Nurhan ÖZTÜRK, Bedia Esra KILIÇ, Pınar AYDIN ,Burcu TÜVER, Seda SÖNMEZ, Cahide KUM, Sefanur KUTLU, Cansel Aygün, Sevda YARDIMCI, Ebru TUNÇ,  Songül NAZ, Elçin SOLMAZ, Sümayra TEKİN, Elifnur ER, Şaziye AYDIN, Firdevs Tuba TOĞRUL,  Şengül Karabulut,  Halime ATAŞ,  Şeyda Dağhan, Helenur KARAKAYA, Şeyma KARATAŞ,  Hidayet BİLHAN, Şule TİRYAKİ, İmran BAHÇECİ, Tuba BAYTAŞOĞLU, Mehtap YILDIRIM, Tuba ÖĞMENER, Melda YILDIRIM, Tülay PÜRÇEK, Müge Şener ÇETİNDAĞ, Zeynep KARAKAYA, Münevver GÜL, Zühal TABAŞ, Nesibe SARAÇ