AK Parti'den Kızılay'a Kan Bağışı

Kızılay'ın kan stoklarının azalması üzerine,kan bağışında bulunulması yönünde yaptığı çağrıya AK Parti İl Başkanlığı'ndan destek geldi. AK Parti İl Başkanı ve teşkilat üyeleri,Kızılay'a kan bağışında bulundu.

AK Parti'den Kızılay'a Kan Bağışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandemi sürecinde, kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılay’ı, vatandaşlara kan bağışında bulunulması çağrısına destek çığ gibi büyümüştü.

AK Parti İl Başkanlığı’da Türk Kızılayı’nın çağrısına Başkan ve üyeleri ile  destek verdi.

 İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte teşkilat üyeleri,kadın kolları ve İl Genel Meclisi Başkan ve  AK partili üyeler, Öğretmenevinde bulunan kan toplama aracına gelerek, bağışta bulundular.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,Kızılay’ın kan ihtiyacı,afetler durumunda değil, her türlü desteğin sağlandığı Türkiye’nin yüzakı olduğunu söyledi.

Kızılay Şube Başkanı Rahman Kızılkaya’da çağrılarına kulak vererek kan bağışında bulunan Ak parti İl Başkanlığı’na teşekkür etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur,herzaman olduğu gibi Kızılay’a destek olmaktan memnun olduklarını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, meclis başkanı olarak böylesi çağrılara kulak verdiklerini ve kan bağışında bulunduklarını kaydetti.