AK Partili Kandemir, Elazığ'a Geldi

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve il teşkilatı tarafından düzenlenecek olan toplantılara katılmak üzere Elazığ'a geldi.

AK Partili Kandemir, Elazığ'a Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve il teşkilatı tarafından düzenlenecek olan toplantılara katılmak üzere Elazığ’a geldi.
Havalimanında açıklama yapan Erkan Kandemir, “Elazığ teşkilatımız bizim kuvvetli olduğumuz teşkilatlarımızdan birisi” dedi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Elazığ’a geldi. Kandemir’i Elazığ Havalimanı’nda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, önceki dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte partililer karşıladı.

Havalimanında açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, “Çok geniş bir heyetle bugün buradayız. Geniş bir ekiple geldik. Elazığ teşkilatımız bizim kuvvetli olduğumuz teşkilatlarımızdan birisi. Bir hasbihal edelim, bir araya gelelim istiyoruz. Tabi Cumhurbaşkanımızın selamı ile geldik. Bugün hem MKYK toplantımız MYK toplantımız vardı. Toplantı çıkışında müsaade istedik Elazığ’a geçiyoruz dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız da Elazığlı hemşerilerimize muhabbetlerini iletti. Tabi bizim kalemiz Elazığ gönlümüzün attığı şehirlerden bir tanesi, böyle aziz bir şehirde olmak bizim için de çok büyük bir keyif inşallah yarın şöyle bir ilçelerimizde il merkezimizde bir değerlendirme yapacağız. Önümüzdeki günleri beraber masaya yatıracağız. Gecenin bu vaktinde belediye başkanımıza, milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ekibimiz il başkanımız çok coşkulu bir karşılama yaptı zaten sağ olsun. Gece saat bir buçuk bu da Ak Parti teşkilatlarının ne kadar canlı diri olduğunun da göstergelerinden bir tanesi ben bu vesile ile il başkanımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.