AK Partili Yıldırım, Saha Ziyaretlerini İhmal Etmiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla atandığı günden bu yana sürekli vatandaşlarla iç içe olan AK Parti Elazığ Başkanı Şerafettin Yıldırım, saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

AK Partili Yıldırım, Saha Ziyaretlerini İhmal Etmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atandığı günden bu yana Elazığlı vatandaşlarla iç içe olan ve onların sorun ve problemlerinin çözülmesi için gerekli çalışmaları yapan  AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Elazığ İl Koordinatörü Nurettin Doğanay ile birlikte 3 gün süren program kapsamında il ve ilçelerde bulunan parti mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez Elazığ İl Koordinatörü Nurettin Doğanay ile birlikte ilçe ve beldeleri ziyaret eden Başkan Yıldırım, buradaki parti mensuplarıyla biraraya gelerek ilçelerde bulunan eksiklikler konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

BAŞKAN YILDIRIM; “HER ZAMAN SAHA DA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İl Koordinatörü Nurettin Doğanay’ın merkez ve ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “İl Koordinatörümüzün şehrimize gelmesi ve üç günlük bu süreçte tüm ilçe teşkilatlarımız ile etkileşime geçmesi, bizzat ziyaretlerde bulunması bizleri mutlu etti. AK Parti İl Başkanlığı olarak, ilçelerimizle zaten sürekli temas halinde çalışıyoruz. Bu aktif ve etkileşimli çalışma halimiz kendini fark ettirecek şekilde ayandır. Vatandaşlarımız ve il geneli tüm teşkilatlarımızla her zaman yakın olmaya çalışıyoruz. Bizim omuzlarımızda millete hizmet etme sorumluluğu var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın da dediği gibi; “önce ülkem, önce milletim…” Hizmette her zaman memleketini ve milletini öncelikli tutan bir partinin içinde hizmet etmeye gönüllü olmuşuz. Elhamdülillah elimizden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Her zaman sahadaydık, her zaman sahada olmaya da devam edeceğiz. Biz aşk ile koşuyoruz, çalışıyoruz.

Tek gayemiz hedeflediğimiz noktaya varabilmektir. Bu noktada da rabbimden dileğim hakkıyla hizmet edebilmeyi nasip etmesidir. Elazığ’ımız yaralı ve yaralarını sarmaya çalışan bir şehir. Gerek deprem gerek salgın vatandaşlarımızı çok etkiledi. Madden ve manen bizlere ihtiyacın olduğu her yerde bulunmaya çalışıyoruz. Bu memleket bizim. Bizim olanı, bizden başkası bizim bildiğimiz gibi bilemez. Bugün Sayın Nurettin Bey ile ilçe ilçe, belde belde ziyaretlerde bulunduk. İlçelerimiz ile alakalı konuları tartıştığımız, fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantılarımızı gerçekleştirdik. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum çünkü temponun yoğun olduğu bir programdı. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

İL KOORDİNATÖRÜ DOĞANAY; “İL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Elazığ programı kapsamında 3 gün boyunca kendisine eşlik edenAK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a teşekkür eden İl Koordinatörü Nurettin Doğanay ise şunları söyledi; “Üç gündür Elazığ’dayız. İl Başkanımız ile birlikte tüm ilçelerimizi ve beldelerimizi geziyoruz. Öncelikle kendilerine bu ziyaretlerimizde bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum Elazığ özel bir coğrafya, özellikle özel insanlar ile dolu bir coğrafya. Buraları tanıyıp görmek lazım, biz de bunun için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine koordinatör olarak geldik. Ağın ilçemizde Belediye Başkanımızın, Cumhur İttifak’ını iliklerine kadar hissettiğini dile getirdiğini sizlere aktarmak istiyorum. O nezaketli duruşu ve inceliğiyle birlikte Cumhur İttifak’ının ne olduğunu aslında kısa bir cümle ile ifade etmiş oldu. Biz de burada İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte AK Partili Belediye, MHP’li Belediye diye ayrım yapmadan el birliğiyle, birlik içerisinde bu vatan bizim diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.”