AK Partili Zülfü Demirbağ, En Başarılı Milletvekili Seçildi

ORC Araştırma şirketinin yaptığı '27. Dönem Milletvekillerinin Performans Ölçümü' araştırmasına göre AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, en başarılı milletvekilleri arasında 6. sırada yerini aldı…

AK Partili Zülfü Demirbağ, En Başarılı Milletvekili Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan “27. Dönem Milletvekillerinin Performans Ölçümü” araştırma sonuçları yayınlandı.

Son iki yılın en başarılı milletvekilleri listesini yayınlayan şirket, araştırmaya katılan kişilere; “son 2 yılı esas aldığınızda bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre - Sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?” sorusu yönelterek her milletvekilini kendi seçmen grubunda değerlendirip çalışmayı tamamladı.


Buna göre Doğu Anadolu Bölgesinde yapılan araştırma sonucuna göre AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, en başarılı milletvekili listesinde 6. sırada yerini aldı.

İlimiz milletvekili Zülfü Demirbağ’ın Doğu Anadolu Bölgesinin en başarılı milletvekilleri arasında 6. sırada yerini aldığı listede yer alan diğer isimler ise Ahmet Çakır, Orhan Atalay, Yaşar Karadağ, Veli Ağbaba, Alican Önlü, İbrahim Aydemir, Vahit Kiler, Said Dede ve Feyzi Berdibek oldu.