Ak Partililer Video Konferans Yöntemi İle Bayramlaştı

Her bayramın birinci günü partileri ve Elazığlılarla bayramlaşan AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze, bu bayramda telekonferans yönetimiyle bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

Ak Partililer Video Konferans Yöntemi İle Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze, bayramların ilk gününde partilileri ve hemşerileriyle bayramlaşırdı..   Bu bayram korona virüs tedbirleri kapsamında bayramlaşma telekonferans yöntemi ile gerçekleşti.. AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu, teşkilat üyeleri video konferansa bağlanarak, bayramlaştı.

Teşkilatının ve Elazığlıların bayramını kutlayan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Birlik İçerisinde nice bayramlarda buluşmak dileğiyle “ ifadelerine yer verdi. Bu bayramın korona virüs nedeniyle uzak bir bayram yaşandığını ifade eden Gürgöze, alınan tedbirlerle birlikte virüsün en kısa sürede ülkemizi terk etmesi temennisinde bulundu.