Akçakiraz Kadın Yaşam Merkezi Açıldı

Akçakiraz Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla beldede Kadın Yaşam Merkezi açtı. Yaşam merkezi, açılış duasının ardından hizmete girdi.

Akçakiraz Kadın Yaşam Merkezi Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkezin açılışına Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, İl Müftüsü Selami Aydın, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta Konuşan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya; ‘‘Evin her bireyine destek sağlayacak bir projedir. Ben bu projede emeği geçen özellikle Ayfer Hoca’ma ben çok teşekkür ediyorum. Eğitimci hocama ben çok teşekkür ediyorum.

Bu projeye katkı sunan iki tane kurum müdürümüze; özellikle İŞ-Kur Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze ben gerçekten teşekkür ediyorum. Her Akçakirazlı hanımefendi adına, her Akçakirazlı birey adına şükranlarımı ifade ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze’de; ''Bu anlamlı günde sizle ile birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum Sabahattin başkanımız uzun süredir Akçakirazımıza hizmet etmekte. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bu belediyemizin kadınlarımıza verdiği bu değeri Akçakiraz Kadın Yaşam Merkezi'ni açarak somut bir şekilde dile getirmiştir.''

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, çalışmalarından dolayı Sabahattin Kaya’ya teşekkür ederek kadınların gününü kutladı.

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ise, merkezle beraber akçakiraz’lı kadınların evlerine ekstra bir gelir sağlayacağını kaydetti.