Ali Koç'un Covid-19 Testi Pozitif Çıktı!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkan Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Ali Koç'un Covid-19 Testi Pozitif Çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Başkan Ali Koç’un, dün yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve sağlık durumunun iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edildiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. 

Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir. 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."
TFF'den "geçmiş olsun" mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Sayın Koç'un en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.
Göksel Gümüşdağ'dan, Ali Koç'a geçmiş olsun mesajı
Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bunun ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da turuncu-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından Ali Koç için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Gümüşdağ, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum."
Beşiktaş'tan Ali Koç'a geçmiş olsun mesajı
Fenerbahçe Kulübü'nün Başkan Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklaması üzerine Beşiktaş'tan geçmiş olsun mesajı geldi. Siyah-beyazlıların mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz."
Galatasaray'dan Ali Koç'a geçmiş olsun mesajı
Fenerbahçe, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Başkan Ali Koç'un koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bunun üzerine Galatasaray'dan da Başkan Koç için geçmiş olsun mesajı geldi.
Sarı-kırmızılılardan paylaşılan mesaj şöyle:

"Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."
Trabzonspor’dan Ali Koç’a geçmiş olsun mesajı
Bugün sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Trabzonspor da Başkan Koç için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Bordo-mavililerin mesajında, şu ifadeler yer aldı:
“Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”