'Allah'ın Selamını Vermeyeceğim'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrimizin başarılı gazetecileri Zeki Akbıyık ile Arif Çakmak'ın sunduğu ortak canlı yayınına katılarak kendisi hakkında yalan ve iftira atanlara Allah'ın selamını vermeyeceğini söyledi...

'Allah'ın Selamını Vermeyeceğim'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal Fırat, Kanal E ve Kanal 23 Televizyonlarının ortak canlı yayınına katılarak yaptığı hizmetleri ve projelerini anlattı.

Elazığ'ın başarılı gazetecileri Zeki Akbıyık ile Arif Çakmak'ın sunduğu, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E televizyonlarının ortak canlı yayın programına katılan Başkan Şerifoğulları, göreve geldiği günden bugüne geçen 3 yıllık süre zarfında yaptığı ve devam eden çalışmaları anlattı.

"ALLAH'IN SELAMINI VERMEYECEĞİM"
Usta gazeteciler Zeki Akbıyık ile Arif Çakmak'ın sorularını yanıtlayan Başkan Şerifoğulları programda kendisi hakkında yalan ve iftira atanlara Allah'ın selamını vermeyeceğini ifade ederek; " Ben profesyonel bir siyasetçi olmayacağım. Cebimde farklı farklı maskeler taşımayacağım. Hazmedemediğimiz konular var. İftirayı yalanı kabul edemiyorum. Yalan söylemlerle karalamak hazmedemediğimiz konuların başında geliyor. Eksik kaldığımız noktaları ifade edebilirler. Yanlışımız illaki olacaktır. Ama iftira atmayacaksınız. Ben işi yarın bıraktığım zaman onurlu ve şerefli bir şekilde gazi caddesinde dik yürümek istiyorum. Yalan ve iftira atanlara Allah’ın selamını vermeyeceğim." dedi. 

"GENÇLERİN BANA ABİ DEMELERİ BENİ MUTLU EDİYOR"
Yaklaşık 4 saat süren ve ilgiyle izlenen programda göreve geldiği günden bu yana gerek deprem gerekse de pandemi döneminde Elazığlı vatandaşlara destek olmak ve onların sıkıntılarını çözmek için azami gayret gösterdiklerini belirten Başkan Şerifoğulları; "Depremde ve pandemi döneminde vatandaşlarımıza destek olmak için gayret gösterdik. Gençlerle çok güzel bir bağ kurduk bana abi diye hitap etmeleri beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.