Amatör Spor Camiası için Önemli Vaatlerle İlerliyor

Başkan Adayı Hamit Erulaş delegelere çağrıda bulundu.

Amatör Spor Camiası için Önemli Vaatlerle İlerliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15. Olağan Genel Kurul’a sayılı saatler kala seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Hamit Erulaş, oy kullanacak delegelere seslenerek amatörün şuanki durumunu ve yapılamayan hizmetleri gözardı etmemeleri çağrısında bulundu…

Güçlü yönetim kuruluyla şikâyetsiz ve sorunsuz bir 3 sene vaat ettiklerini ifade eden Başkan Adayı Hamit Erulaş; “Herkes neler yapabileceğimizin takipçisi olsun. Biz inandık, ekibimiz inandı. Seçime de hazırız.” şeklinde konuştu.

Yalan söylemeyeceğiz ve aldatmayacağız sloganıyla başarıları taçlandırmak için her zaman kulüplerin yanlarında olacaklarını anlatan Erulaş spor servisimize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Kulüplerin başarılarını taçlandıracağız…

“Seçim çalışmaları bitti diyebiliriz. Allah nasip ederse cumartesi günü yapılacak seçime yönetim listemizle hazırız. Kısa bir zaman zarfında seçimlere hazırlandık. Tüm kulüpleri ziyaret etme şansımız olmadı. Ziyaret edemediğimiz kulüplerle de telefonla görüştük. Allah nasip ederse biz bu seçimi kazanacağız. Elazığ’da spor hizmet etmek için güçlü bir ekip, güçlü bir yönetim ben hep inananlar ordusu diyorum. İnananlar ordusuyla beraber Elazığ’da spor ayağa kaldırmak için elimizden gelenin bir tık fazlasını yapacağız. Yalan söylemeyeceğiz ve aldatmayacağız. Herkes projelerimizin takipçisi olsun. Biz neler yapabileceğimizi kendi içimizde biliyoruz ama bunu Elazığ’da bütün sporseverler şahit olacak ki Amatör Branşların hepsi Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edecek. Hepsinin yanında olup onların başarılarını taçlandırmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız.”

Elazığ’da Sporu ayağa kaldıracağız…

“Amatör branşların sorunlarını çözmek için eğilimlerde bulunacağız. Çünkü kulüplerimizin çok sorunları var. Biz bu sorunların üstüne basa basa gideceğiz. Kulüpleri rahat ettirmek için, kulüpleri mutlu etmek için, sezona en iyi şekilde hazırlanmaları için ama salon sporları olsun ama futbol olsun. Biz tamamen kendi branşlarımıza yoğunlaşıp Elazığ’da Amatör Sporları getirebileceğimiz en iyi noktaya getirip, Elazığ’da Sporu ayağa kaldıracağız. 15 Haziran cumartesi günü yapılacak seçimde oy kullanacak herkesten sadece şunu gözardı etmemelerini istiyorum. Ya tükenmişliğe, ya çaresizliğe, ya sessizliğe, ya korkaklığa devam edecek ASKF, yada 17 Haziran Pazartesi günü yeni bir güneşle Elazığ’da spora yeni yüzlerle, kendi branşlarında söz sahibi yönetim kadromuzla spora hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.”

Tüm kulüpler dertli…

“312 delegenin hemen hemen hepsiyle temasa geçtik. Temas etmediklerimize canlı yayınlarla, sosyal medya üzerinden kendimizi anlattık. Dertli gördüm herkesi. Herkes dertli. Biz Allah’ın izniyle dertlere derman olmak için yine diyorum elimizden geleni her zaman bir tık fazlasını yapacağız. İnanırsan başarırsın. Yani bizde yönetimimizin yapısına bakıyorum ekibimizle beraber biz bu işin üstesinden Allah’ın izniyle göğsümüzü gere gere ve spor camiasının bizden razı olacağı şekilde şikayetsiz, sorunsuz bir 3 sene vaat ediyorum. Herkes neler yapabileceğimizin takipçisi olsun. Biz inandık, ekibimiz inandı. Seçimede hazırız.”

İyiki seçime girmişiz yoksa….

“Oy kullanacak ağabeylerimizden, arkadaşlarımızdan, kardeşlerimizden, ablalarımızda, kız kardeşlerimizden şunu istiyorum. Lütfen bu iş hatır gönül işi değil, bu iş hizmet işi. Kimin hizmet edeceğine inandılarsa geçmişte ASKF’de son 1 sene Şahin Başkan bıraktıktan sonra, kaç gündür rakip başkan televizyonlarda, gazetelerde başarılardan bahsediyor. Ortada bir başarı yok. O saydığı başarıların ASKF ile hiçbir alakası yok. İyiki de biz seçime girmişiz. Yine sönük bir seçim olacaktı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi öncesi varolan yönetim kulüplere mavi boncuk dağıtmaya başladı. Rekabet her zaman iyidir. Rekabet kulüplerin menfaatinedir. Biz bu seçimi kazanacağız.”