Ardıçoğlu 'Bir Yılı Geride Bıraktık'

Elazığ'da geçen yıl faaliyete başlayan ve gülüş-estetik tasarımının yapıldığı Ardıçoğlu Estetik Diş Kliniği birinci yıl dönümünü kutladı.

Ardıçoğlu 'Bir Yılı Geride Bıraktık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Elazığ’da faaliyete başlayan Ardıçoğlu Diş Kliniği birinci yıldönümünü yaptığı etkinlikle kutladı.

Diş hekimi Pınar Ardıçoğlu tarafından kurulan kliniğin kuruluş yıldönümü etkinliğine ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ETSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşegül Metin ile çok sayıda davetli katıldı.

Meslek hayatının 11 yılını geride bıraktığını açıklayan Ardıçoğlu; “ Geçtiğimiz sene Elazığ’da da faaliyete başlayan kliniğimiz birinci yılını tamamladı. Açılışımda inanın herkesi çok tanımıyordum. Süreç içerisinde hastalarımız bizlere çok ilgi gösterdi. Bugün de sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevdiğim insanlarla hep beraberim. Mesleki deneyimlerim ve aldığım eğitimler doğrultusunda implant, ortodonti, porselen laminalar ve konservatif tedaviler üzerinde çalışmalarımı daha da yoğunlaştırıyorum. Bu şekilde çok yönlü bakış açısı gerektiren ve estetik öğelerle beslenerek sanat ve bilimin buluştuğu bir alandır diş hekimliği. Mesleğimi çok sevdiğimi ve her zaman büyük bir zevkle yaptığımı bilen ve güven ve samimiyetlerini eksik etmeyen tüm hastalarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ağız ve diş sağlığının insan hayatında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ; “ Ağız ve diş sağlığı konusunda şehrimizde farklı bir bakış açısıyla faaliyete başlayan Ardıçoğlu Diş Kliniğinin birinci yılını kutluyorum. Diş Hekimi Pınar Ardıçoğlu ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.