ASKF Başkanı Gür'den Bayram Jesti

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehirdeki futbol kulüplerine ve basın kuruluşlarına ince bir jest yaparak çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

ASKF Başkanı Gür'den Bayram Jesti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Başarılı Başkanı Mustafa Gür, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehirdeki futbol kulüplerine ve basın kuruluşlarına ince bir jest yaparak çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, Ramazan Bayramı öncesi tüm amatör spor kulüplerine ve basın kuruluşlarına bayram hediyesi göndermeye başladıklarını belirterek, “Ülke olarak zor günlerden geçerken biz Elazığ olarak daha zor günlerden geçiyoruz. Deprem ve ardındoan Covid 19 Salgını ile mücadele kapsamında Federasyon olarak hep kulüplerimizin ve yapılan çalışmaların yanında yer aldık. Bu zor süreç içinde bu hafta sonunda Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Bayram öncesi Federasyon Başkanlığı olarak kulüplerimize ve basın kuruluşlarımıza bir sürpriz yapıp bayram hediyesi göndermeyi planladık. Karınca kararınca bayram öncesi kulüplerimizin yanında olarak onlara bir moral desteği vermek hem de bayramlarını erkenden kutlamayı düşündük. Bayram sürprizi hediyelerimizin dağıtımını bu hafta içinde tamamlamış olacağız” dedi.