Başarı Gazeteci Akbıyık, Yerel Medya Çalıştayında Sunum Yapacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Anadolu Yayıncılar Derneği organizesiyle birlikte düzenlenecek olan Yerel Medya Çalıştayına, ilimizin başarılı gazetecilerinden 'Kanal Fırat - Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ta katılım sağlayarak 'Yeni Teknolojiler ve Yerel - Ulusal Medya' alanında bir konuşma gerçekleştirecek.

Başarı Gazeteci Akbıyık, Yerel Medya Çalıştayında Sunum Yapacak

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Dezenformasyonla mücadele ve yeni iletişim teknolojilerinin ele alınacağı “Yerel Medya Çalıştayı” 11 Mayıs’ta Saat 10.00’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda yapılacak.

BAŞARILI GAZETECİ AKBIYIK'TA YER ALACAK
Ankara'da yapılacak olan çalıştayda ilimizin başarılı gazetecilerinden Kanal Fırat - Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ta "Yeni Teknolojiler ve Yerel - Ulusal Medya" başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'ın da konuşmalarını yapacağı çalıştay, 3 ayrı oturumda gerçekleştirilecek.

3 AYRI OTURUM DÜZENLENECEK
Öte yandan Kamu Diplomasisi ve yerel - ulusal medya, Dezenformasyonla mücadele ve medya ile Yeni Teknolojiler ve Yerel - Ulusal Medya başlıklarının konuşulacağı çalıştaya yerel ve ulusal medyadan birçok gazetecinin katılım sağlayacağı öğrenildi.