Başarılı Bürokrat Güder, Elazığ Vali Yardımcılığına Atandı

Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve başarılı çalışmalarla Elazığlıların takdirini kazanan Mehmet Güder, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Başarılı Bürokrat Güder, Elazığ Vali Yardımcılığına Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Vali Yardımcılığı görevindeyken, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı olarak ilimize gelen başarılı bürokrat Mehmet Güder'e yeni görev verildi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geçici görevlendirmelerin iptal edilmesinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan başarılı bürokrat Mehmet Güder, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Görev süresi boyunca hem Malatya'da hemde ilimizde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının takdirini kazanan Mehmet Güder'in Elazığ Vali Yardımcılığı görevine atanması memnuniyetle karşılandı. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Güder’e yeni görevinde başarılar diliyoruz...

MEHMET GÜDER KİMDİR?

1987 yılında Elazığ’da doğdu.
İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2011 yılında mezun oldu.
İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazandıktan sonra, 2012 yılında 101. Dönem Elazığ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.
Bakanlık tarafından yapılan çeşitli staj programlarını ve bir yıl süren Üniversity of Liverpool’da yabancı dil eğitimini de tamamladıktan sonra çeşitli ilçelerde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan 101. Dönem Kaymakamlık kursunu bitirdikten sonra Konya - Akören Kaymakamı olarak göreve başladı. 
Malatya Vali Yardımcılığı ve Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.
İyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve bir çocuk babasıdır.