Başarılı Bürokrat Salih Çetiner, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Atandı

Ziya Polat'ın Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne atanmasıyla beraber boşalan koltuğa, ilimizde daha önceden de görev yapmış olan başarılı bürokrat Muhammed Salih Çetiner atandı.

Başarılı Bürokrat Salih Çetiner, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Polat'ın Sakarya'ya atanmasında sonra  Bölge Müdürlüğü görevine Muhammed Salih Çetiner atandı.

Daha önceden ilimizde Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürüten başarılı bürokrat Muhammed Salih Çetiner, en son Erzum Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan başarılı bürokratımız ve hemşehrimiz Muhammed Salih Çetiner'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Muhammed Salih Çetiner Kimdir?

1970 yılında Palu Beyhan'da doğdu. 

1992 yılında  İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1998 yılında Darende İşletme Şefi olarak göreve başladı. Daha sonra Hekimhan İşletme Şefliği, Elazığ Merkez Orman İşletme Şefliği, Elazığ İşletme Müdür Yardımcılığı ve Elazığ İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu.2008 yılında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde Planlama ve Proje Şube Müdürü olarak görev yaptı.

2009 - 2013 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcılığını görevini yürüttü.

2013 - 2016 yılları arasında  Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüttü. 

2016 yılı Ocak ayından  itibaren ise Orman Genel Müdürlüğünde Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüffettiş olarak görev yaptı. 

Daha sonra buradaki görevini başarıyla yürüten Çetiner, 6 Eylül 2019 tarihi itibariyle Elazığ Orman Bölge Müdürü oldu. 

Evli ve üç çocuk babasıdır.