Başarılı Müdür Tekataş'a Yeni Görev

Van Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürüten, Elazığlı hemşehrimiz Ali Tekataş, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Başarılı Müdür Tekataş'a Yeni Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da yaklaşık 3 yıl boyunca İller Bankası Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten  ve daha sonra da Van Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı VASKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Ali Tekataş bu kez TİSKİ Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Bu gün itibariyle Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (TİSKİ) Genel Müdür olarak atanmış bulunuyorum. Yaklaşık olarak 2 yıl boyunca birlikte VASKİ Genel Müdürlüğü ve Van BŞB ‘ında görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğum çalışma arkadaşlarıma, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza, özellikle birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum, bizi tekrar bu kutsal göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’ na, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve değerli Van halkına saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Herkesin dualarını bekliyorum” dedi.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, TİSKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Ali Tekataş'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.