Başarılı Ürolog Pirinççi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı Görevine Getirildi

Fırat Üniversitesi Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim üyelerinden olan başarılı isim Prof . Dr. Necip Pirinççi, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığına getirildi.

Başarılı Ürolog Pirinççi Tıp Fakültesi  Dekan Yardımcılığı Görevine Getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necip Pirinçci, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığına getirildi.

Genç yaşta profesör ünvanını alarak bilim insanları arasına katılan ve yaptığı başarılı ameliyatlarla hastalarına şifa olan Prof. Pirinçci'nin, Dekan Yardımcılığına atanması memnuniyetle karşılandı.

Pirincçi, aynı zamanda Elazığ'ın en çok takip edilen internet haber sitesi elazigyenihaber.com'da kaleme aldığı yazılarıyla okuyucularını bilgilendiriyor. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Necip Pirinçci'yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz... 

Prof. Dr. Necip Pirinçci Kimdir?
Elazığ, Palu doğumlu olan Prof. Dr. Pirinçci; 2000 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden birincilikle mezun olup oldu. 
Mezun olduğu yıl TUS sınavını kazanıp, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nde üroloji uzmanlık eğitimini aldı.

2010 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında, Yardımcı Doçent olarak göreve başladı.
Bölgede yaptığı başarılı ameliyatlar ve tedavilerle hastalarına şifa olan Prof. Dr. Necip Pirinçci, 2014 tarihinde Doçentlik ünvanı aldı. 2015 yılından beri Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında Doçent ünvanıyla çalışmakta olup, Mayıs 2019'da Profesör ünvanına yükseldi.

Almanya'da Heidelberg Üniversitesi Heilbronn Üroloji Kliniğinde laparoskopik ve robotik üroloji alanlarında eğitim almış olan Prof. Dr. Necip Pirinçci, taş, tümör, prostat hastalıklarının yanı sıra her türlü ürolojik hastalığın tedavisinde ileri düzey laparoskopik cerrahiler uygulamasından dolayı ilimizden, çevre illerden ve  hatta yurtdışındaki hastalar tarafından tedavi için tercih edilen hekimler arasında yer alıyor.