Basın Camiasının Duayeni Meral Hayatını Kaybetti

Şehrimizin yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden olan gazeteci Aydın Meral geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Basın Camiasının Duayeni Meral Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın önemli değerlerinden; yapmış olduğu gazetecilik göreviyle geçmişten günümüze ışık tutan ve önemli isimlerin meslekte yetişmesine vesile olan Uluova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aydın Meral hayatını kaybetti.

71 yaşındaki Usta Gazeteci Aydın Meral, evinde kalp krizi geçirdi. Ambulansla hemen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Aydın Meral, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti Şehrimizin yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden olan Merhum Aydın Meral toplumun herkesiminin sevgisini kazanmış bir isimdi.

Merhum Aydın Meral için 22 Haziran Cumartesi günü ikindi namazına müteakip İzzetpaşa Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Cenaze namazının ardından merhum Meral,  Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Meral ailesi taziyeleri Yaşamkent Sitesi'nde kabul edecek.   

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak merhum Aydın Meral'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.