Başkan Arslan'dan Adaylık Açıklaması!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Asilhan Arslan, ilimizde günlük olarak yayın yapan Günışığı gazetesine verdiği röportajda adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu...

Başkan Arslan'dan Adaylık Açıklaması!

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ilimizde günlük olarak yayın yapan Günışığı Gazetesine verdiği röportajda önümüzdeki dönem yapılacak olan oda başkanlığı seçiminde tekrardan aday olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

"BEN ASLA SEÇİM DÖNEMLERİNİN BAŞKANI OLMAK İSTEMEM"
Başkan Arslan, röportajında “Yeni dönemde ETSO Başkanlığına tekrar aday olacak mısınız?” sorusuna verdiği cevapta  takdir yetkisinin ETSO üyeleri olduğunu belirterek; "Ben asla ve asla seçim dönemlerinin başkanı olmak istemem" dedi.

"ÜYELERİMİN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDERİM"
Dört yıllık başkanlığı döneminde yapılan faaliyetler sonucunda üyelerinin kendisini istemiyorsa aday olmayacağı belirten Başkan Arslan; "Ben asla ve asla seçim dönemlerinin başkanı olmak istemem. Eğer 4 yıl boyunca üyeme dokunmadıysam, üyemle iletişimimde problem varsa, 4 yıl boyunca yaptığım faaliyetler sonucunda üyelerim beni burada görmek istemiyorsa ne aday olurum ne böyle bir göreve talip olurum. Üyelerimin talebi doğrultusunda hareket ederim." ifadelerini kullandı.

"AKSİ VARSA İSPAT ETSİNLER"
ETSO'nun en fazla aktif bir şekilde görev yaptığı dönemin kendi dönemleri olduğunu da ifade eden Başkan Arslan; "İddia ediyorum, 4 yıl boyunca yaptığım saha çalışmaları, dokunduğum insanlar, toplantılar Elazığ Ticaret Sanayi Odası’nın en fazla görev yaptığı dönemidir."dedi. 

Başkan Arslan açıklamasında; "Ben normal standart çalışmalarımı yapıyorum.Sahadayım iddia ediyorum 4 yıl boyunca yaptığım saha çalışmaları, dokunduğum insanlar, toplantılar Elazığ Ticaret Sanayi Odası’nın en fazla görev yaptığı dönemidir. Varsa aksini ispat eden etsin. Saha ziyaretlerime baksınlar, ilçe gezilerime baksınlar projelerime baksınlar, yaptığım toplantılara baksınlar. Bunların hepsi ispatlıdır." dedi.