Başkan Arslan'ın Almanya'da Görüştüğü İşadamı Elazığ'a Yatırım mı Yapacak?

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraber katıldığı ve Berlin'de düzenlenen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası genel kurulunda Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ile biraraya gelerek Elazığ'a yatırım konusunda önemli bir adım attı.

Başkan Arslan'ın Almanya'da Görüştüğü İşadamı Elazığ'a Yatırım mı Yapacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk heyeti ile birlikte Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) nın 14. Genel Kurulu’na katıldı.

Toplantı hakkında bilgiler veren Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’a önemli bir yatırım müjdesi haberini de verdi.

“Yeni Dönemin En Verimli Şekilde Değerlendirilmesi Gerekir”

Başkan Arslan; yeni dönemin en verimli şekilde değerlendirileceği bir dönem olmasını istediklerini ifade ederek Türkiye-Almanya arasında ticari ilişkilerin gelişmesi adına iş dünyasına gerekli tüm desteği ve danışmanlık hizmetini vereceğiz. Zaman zaman çatışan siyasi konjonktürlere rağmen Türk iş dünyası bu durumdan yara almadan ve en az etkilenerek yoluna devam etmektedir.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın Türkiye –Almanya Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmasının iş insanlarımız tarafından çok iyi kullanılması ve değerlendirilmesini istiyoruz, iş dünyamıza bir çağrıda bulunmak istiyorum, Almanya’da yaşayan hemşehrilerimiz vasıtası ile bir çok ticari köprü kurabilir ve yatırım imkanları oluşturabiliriz. Almanya ile iş yapmak isteyen veya Türkiye ile iş yapmak isteyen Almanya’daki iş insanlarına gerekli tüm desteği verebilecek durumdayız, ikili ilişkilerin Elazığ TSO aracılığı ile yürütüleceğini ve her konuda danışmanlık hizmeti verebileceğimizi bir kez daha tekrarlamak istiyorum” dedi.

Başkan Arslan’dan Elazığ’a Yatırım Müjdesi

Öte yandan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odasının 14. Genel Kurul Toplantısı için gittiği Berlin’de, ilimiz adına önemli bir görüşme gerçekleştirerek TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ile biraraya geldi.

Yapılan görüşmede Başkan Arslan’ın, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’den Elazığ’a yatırım yapması konusunda bir söz aldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili kendisiyle görüştüğümüz Başkan Asilhan Arslan'ın “bu görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirterek, Genel Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Şahin Bey ile yaptığımız görüşmenin şehrimiz adına hayırlı bir netice vermesini diliyorum” dedi.