Başkan Ataş "Kadın, Toplumun Mimarıdır"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, 'Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın en kutsal bir varlıktır' dedi.

Başkan Ataş &quotKadın, Toplumun Mimarıdır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ataş yayınladığı kutlama mesajında “Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir.” dedi.

Ataş mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kadına yönelik şiddetin artık son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Çünkü Türkiye'de ve dünyada kanayan bir yaradır kadına şiddet. Kadına kalkan el iflah olmaz. Annesine, eşine, kız kardeşine, kızına şiddet uygulayan bir ruhun iflas ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz, ‘Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur.’ Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir.

Bizlerin de yerel yönetimler olarak, kadınları desteklemek gibi bir görevi ve sorumluluğu vardır. Beyhan Belediyesi olarak, kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da artırarak sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.

Bu vesileyle şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”