Başkan Dumandağ'dan Ankara Çıkarması

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı görevine getirilen Ayşe Ayşin Işıkgece'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Dumandağ 'Hemşehrilerimizin böyle önemli görevlere gelmesi bizi gerçekten mutlu etmiştir' ifadelerine yer verdi.

Başkan Dumandağ'dan Ankara Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Mehmet Hadi Tunç ve Ayşe Ayşin Işıkgece ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı ziyaret etti.

Başkan Dumandağ ilk ziyaretini Tarım Ve Orman Bakan Yardımcısı görevine getirilen Ayşe Ayşin Işıkgece’ya yaptı. Dumandağ; “Öncelikle hemşehrilerimizin böyle önemli görevlere gelmesi bizi gerçekten mutlu etmiştir. Tarım ve Orman Bakan Yardımcımıza yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Görüşmede, deprem ve pandeminin etkileri nedeniyle Elazığ tarım ve hayvancılık sektöründen, Elazığ Ticaret Borsası Üyelerinden ve sektör temsilcilerinden alınan sorunlar iletildi.

Bakan yardımcısı Ayşe Ayşin Işık gece ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Elazığ’daki tarım ve hayvancılık sektörünü yakından tanımak istediğini ve Elazığ Ticaret Borsası tarım ve hayvancılık sektörünün sorunların analizini daha ayrıntılı bir şekilde raporlayarak tarafına iletilmesini talep etti.

BAŞKAN DUMANDAĞ, MEHMET HADİ TUNÇ’U ZİYARET ETTİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Mehmet Ali Dumandağ, Yönetim kurulu üyeleri Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile beraber toplantı yaptı. Yapılan toplantıda geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanının Elazığ ziyaretinde Cumhurbaşkanımıza verilen dosyada, Tarım ve Orman Bakanlığı’nı ilgilendiren sorunlar görüşüldü.

TMO’nun Elazığ’daki Besici ve Sanayicilere mısır ve arpa verme hususunda talimatlandırıldığı bilgisi Bakan Yardımcısı tarafından Başkan Dumandağ’a iletildi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Tunç ayrıca Elazığ Ticaret Borsası tarafından kurulması planlanan Canlı Hayvan Borsası Projesi’nin önemli olduğunu, Besi Organize Sanayi Bölgesi Projesinin de  Bakanlık nezdinde hızlandırılacağını söyledi.

Başkan Dumandağ, Tarım orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile yaptığımız toplantıda Et ve Süt Kurumunun piyasadaki fiyat istikrarının sağlanması, besilik ve damızlık Hayvan ithalatını yapılmaması hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Hazine arazileri Şavaklıların yayla sıkıntıları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’a iletildi. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Bakan yardımcımız Mehmet Hadi Tunç Elazığ için büyük bir şans olduğunu ve üyelerimizi ilgilendiren sorun ve sıkıntılarına karşı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kendisine müteşekkir olduğunu belirtti.

TUNÇ: ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mehmet Hadi Tunç; “Elazığ ile ilgili her meselede kendilerinin üzerine düşen ne varsa gerekli hassasiyeti göstereceğini ifade ederek Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”  dedi.

BAŞKAN DUMANDAĞDAN BAKAN YARDIMCISI ALPAY’A ZİYARET

Elazığ Ticaret Borsası heyeti daha sonra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı ziyaret ederek 24 Ocak depremi ve pandeminin Elazığ ekonomisi ve esnafı üzerinde oluşturduğu ekonomik sorunları ve talepleri iletti.

Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Elazığ esnaflarımız ve vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarının çözümünde üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız ve ilgili makamlara iletilmesinde gerekeni yaptıklarını ifade ederek  Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim”  dedi.