Başkan Erginöz 'Böyle Bir Açıklamam Yoktur'

AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz, Günışığı Gazetesinde yayınlanan Palu Belediyesinde ki işçi alımlarıyla ilgili haberde isminin geçmesi üzerine yaptığı açıklamada 'Bu konu da herhangi biri benden yazılı, sözlü ya da röportaj tarzında bir görüşme gerçeklestirmemiş düşüncelerimi ve fikirlerimi sormamıştır. Bu idiaalar tamamıyla asılsızdır gerçeği yansıtmamaktadır.' dedi.

Başkan Erginöz 'Böyle Bir Açıklamam Yoktur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde günlük olarak yayın yapan Günışığı Gazetesinin haberinde Palu Belediyesinde ki işçi alımlarıyla ilgili bir açıklaması olmadığını ifade eden AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz bir basın açıklaması yayımladı.

"BU İDDİALAR TAMAMIYLA ASILSIZDIR"
Yayınlanan haberde isminin geçmesi üzerine açıklama yapan Başkan Erginöz ; "28.09.2021 tarihli Günışığı gazetesinde ve internet haber sitesi, sosyal medya hesabında, Palu belediyesi tarafından alınacağı ve müracaatı devam eden 5 daimi işçi hakkında şahsım adına bir açıklamaya yer verilmiştir. Tarafından işçi alımı  süreci  ilgili herhangi bir açıklama yapmadığım halde benim adıma yapılan açıklamalar kesinlikle şahsıma ait değildir. Bu konu da herhangi biri benden yazılı ,sözlü ya da röportaj tarzında bir görüşme gerçeklestirmemiş düşüncelerimi ve fikirlerimi sormamıştır. Bu idaalar tamamıyla asılsızdır gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.