Başkan Gür'den Vali Kaldırım'a Ziyaret

ASKF Başkanı Mustafa Gür ve yönetim kurulu üyeleri Vali Çetin Oktay Kaldırım' ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gür'den Vali Kaldırım'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret ettiler…

15 Haziran’da yapılan Olağan Genel Kurul sonrası yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Gür Başkanlığı’ndaki Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu, Vali Çetin Oktay Kaldırım’a ziyarette bulundular. Ziyarette Başkan Gür ve beraberindeki heyet Vali Kaldırım’a amatörün içinde bulunduğu sıkıntılar konusunda bilgiler verdiler.

Ziyaretin detayları ile ilgili spor servisimize açıklamalarda bulunan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, Amatörde yaşanan tesis sıkıntısı konusunda Vali Çetin Oktay Kaldırım’dan tam destek aldıklarını bu konuda federasyon olarak birlikte hareket edeceklerini söyledi. İl ve alakasından dolayı Vali Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür eden Başkan Mustafa Gür; “Sayın valimiz en kısa sürede federasyon binasında kulüplerin katılımıyla bir toplantı yapacaklarını, spor çalıştayı şeklinde federasyona geleceğini söyledi. İlgi alaka gösterdi. Tüm branşlarda yani 21 branşta ayrım yapmaksızın projeler yapmamızı istedi. Amatörün her türlü yanında olacağını söyledi bizlere. Tesisleşme konusunda her türlü adımların atılacağını, kısa, orta ve uzun vadede ciddi adımlar atılacağını belirtti. Bu tesisleşme konusunda Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ilgili birlikte hareket edeceğini söyledi. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a ilgi alakasından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.