Başkan Gürgöze Gençlerin Konuğu Oldu

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze oldu.

Başkan Gürgöze Gençlerin Konuğu Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Genç Kürsü” Programında AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MYK Üyesi Burak Yıldız, gençlerin sorularını yanıtladı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, gençlik kolları olarak yaptıkları seçim çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, "Genç Kürsü" programının faaliyeti hakkında ön bilgilendirme yaptı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MYK üyesi Burak Yıldız, seçimlerden AK Parti’nin ülke genelinde oy oranını yükselterek, başarıyla çıkacağına inandıklarını söyledi. 

Başkan Gürgöze; "Biz Gençlerimize Her Zaman Güveniyoruz"

Başkan Gürgöze, partilerinin gençlere verdiği öneme vurgu yaparak, “Biz AK Parti olarak gençliğe önem veren partiyiz. AK Parti’nin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan kadar sizlere güvenen başka bir siyasi parti veya siyasi bir lider veya siyasi bir kadro gerçekten yok. Buna inanarak söylüyoruz. Gerçeği de bu. Biz bir karar verirken, AK Parti misyonu olarak, AK Parti olarak o kararın gençler adına değil, gençlerle birlikte karar vermek isteriz.  Birileri sizin adına karar vermek isteyebilir ama biz öyle yapmıyoruz. Biz vereceğimiz kararları sizlerle alalım. Kadınları problemini kadınlarla alalım. Kadınların adına değil kadınlarla alalım. Toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren her hangi bir alanda bir sorun varsa veya bu soruna yönelik çözüm önerileri aranıyorsa o tarafların içerisinde bulunduğu bir düşüncenin ürünü olarak ancak geliştiği taktirde sonuç odaklı, doğru sonuç alınabilir bir yöntem olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gürgöze; "Artık Gönül Belediyeciliğini Başlatıyoruz"

AK Parti’nin yerel seçim vizyonunu da açıklayan Başkan Ramazan Gürgöze, “AK Parti şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetleri katlayarak devam ettiriyor. Bu seçimlerde bizim bir sloganımız var. Artık kaldırımdan bahsetmiyoruz, alt yapıdan bahsetmiyoruz, üstyapıdan bahsetmiyoruz, yoldan bahsetmiyoruz, asfalttan bahsetmiyoruz, kilitli parkeden bahsetmiyoruz.  Neden? AK Parti iktidarlığı döneminin de o kadar büyük hizmetler yapıldı ki, alt yapı diye tabir ettiğimiz hizmetlerin tamamını artık bunlar belediyenin asli görevi. Bir insanın evini süpürmesi gibi, bir aile reisinin ailesinin iaşenin sağlayacak kadar elzem olan bir şey. Biz sosyal belediyecilikten bahsediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gürgöze gençlerin sorularını cevaplandırarak onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekti.