Başkan Gürgöze, İstanbul Seçmenlerini Uğurladı

AK Parti Elazığ Teşkilatı, ilimizde bulunan İstanbul seçmenleri için ücretsiz otobüs seferi düzenledi.

Başkan Gürgöze, İstanbul Seçmenlerini Uğurladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Haziran'da İstanbul’da gerçekleşecek olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden dolayı Elazığ’da bulunan İstanbul kayıtlı seçmenler için AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından beş otobüs kaldırıldı.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,  Öğretmenevi önünden İstanbul’a gidecek olan seçmenleri uğurladı. Başkan Gürgöze burada yaptığı açıklamada, "Buradan bir çağrıda da bulunmak istiyorum, yarın öğlene kadar şimdiye kadar bizlere ulaşmamış ve İstanbul'a gitmek isteyen vatandaşlarımız bize müracaat ettikleri taktirde imkanlar  ölçüsünde göndereceğimizi ifade etmek istiyorum'' dedi.

Hava yoluyla da seçmenleri İstanbul'da gönderdiklerini belirten Başkan Gürgöze," 23 Haziran'da yapılacak olan seçimle ilgili İstanbul'da seçmen olan hemşerilerimizin oylarına kullanmak üzere İstanbul'a gidişlerini organize etmiştik. Şimdi o organizemizin ilk meyvesini birazdan hareket edecek olan otobüslerimizde hemşerilerimizi yolculamış olacağız. Öncelikle 23 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin ülkemiz milletimize, İstanbul'umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum Biz Ak Parti olarak İstanbul'da ikamet eden herhangi bir vesileyle ilimizin hangi ilçesinde, beldesinde, köyünde bulunuyorsa duyurular yapmıştık. Yapmış olduğumuz çağrılarda imkanı olmayan İstanbul'da oyunu kullanmak için gitmek isteyen hangi vatandaşımız bize müracaat ederse onu göndereceğimizi ifade etmiştik. Şuan bu organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz tabi bu  organizasyonumuzun birçok ayağı var ilçelerimizde de gönderdiklerimiz, göndereceğimiz vatandaşlarımız var. İl merkezinde de gönderiyoruz yaşlı, hasta ve çocuklu ailelerden de hava yoluyla gönderdiğimiz vatandaşlarımız var" diye konuştu.

Başkan Gürgöze; "İstanbul'a Gitmek İsteyen Seçmenlerimiz Yarın Öğlene Kadar  Bizlere Ulaşabilir"

Gürgöze konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizlere İstanbul'a gitmek için müracaat edenlerle ilgili bir sayı telaffuz etmeyeceğim çünkü şehrimizin dört bir noktasından İstanbullu hemşerilerimizi oy kullanmak üzere gönderiyoruz hava, kara yoluyla gönderdiğimiz vatandaşlar var. 23 Haziran'da yapılacak seçimlerde ilimizde bulunan İstanbul'a gitme imkanı olmayan yada imkanı olduğu halde bize müracaat edenleri vatandaşlık görevlerini yapmak üzere onlara yardımcı olabileceğimizi ifade ettik. Şuanda o işlemi gerçekleştiriyoruz. Buradan bir çağrıda da bulunmak istiyorum, yarın öğlene kadar şimdiye kadar bizlere ulaşmamış ve İstanbul'a gitmek isteyen vatandaşlarımız bize müracaat ettikleri taktirde imkanlar  ölçüsünde göndereceğimizi ifade etmek istiyorum. Tekraren İstanbul seçimlerinin İstanbul'umuza,  Türkiye'mize, milletimiz hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Başkan Gürgöze açıklamaların ardından İstanbul'a giden seçmenlerle tek tek tokalaşıp onları uğurlandı.