Başkan Işıkver, İstanbul'daki Elazığlılarla Buluşacak!

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 23 Haziran'da gerçekleşecek olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul'daki Elazığlılarla buluşarak onlardan Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım'a destek isteyecek.

Başkan Işıkver,  İstanbul'daki Elazığlılarla Buluşacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 23 Haziran'da gerçekleşecek olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul'daki Elazığlılarla biraraya gelecek. 

MHP Genel Merkezinin talimatlarıyla Doğu ve Güney Doğu Anadoludaki İl Başkanlarının İstanbul'daki hemşehri buluşmaları kapsamında çalışmalarına başlayan Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'de, İstanbul'da ki çalışmaları koordine etmek üzere ilk sekiz kişilik ekibin daha önce giderek, İstanbul'da ki derneklerle ile iletişime geçtiğini söyledi. 

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, "Onlarla temas halindeyiz. Perşembe günü 2. Ekip ile birlikte İstanbul’a hareket edeceğiz. Onların tertiplediği organizasyonda var olacağız. Hem de bizim tertipleyeceğimiz programlara onları davet edeceğiz. MHP Liderinin emir ettiği gibi Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olması için mücadele edeceğiz. Genel Başkanımızın talimatlarına göre hareket edeceğiz." dedi.