Başkan Işıkver 'Yıktırmayacağız Madeni'

MHP İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesinde ilçe mitinglerine devam ediyor. Bu kapsamda Maden İlçesinde düzenlenen mitingte konuşan İl Başkanı Semih Işıkver 'Maden'i yıktırmayacağız' dedi.

Başkan Işıkver 'Yıktırmayacağız Madeni'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesinde ilçe mitingleri düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Maden'de düzenlenen mitinge MHP İl Başkanı Semih Işıkver, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İl Başkanı Semih Işıkver ve teşkilat üyeleri ilçeye konvoyla eşliğinde girerken; vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandılar.

Başkan Işıkver; "Göreceksiniz Orhan Yavuz, Maden'i Paris Yapacak"

Madenlilere seslenen MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Alışmışlığı yıkmaya, yapılanı yüzyıllar boyunca verilen emekleri bir çırpıda silmeye, bir kez daha istedikleri konjonktürü hazırladılar. Bu kez Orhan Yavuz’da yoktu istediklerinin karşısında. Ama bilmiyorlardı milletin istediğini, halkın istediğini, Allah’ın istediğini engelleyemezsiniz. İşte Orhan Yavuz, işte Maden. Yüreğiniz yetiyorsa gelin bakalım. ‘Müteakip defalar gelip gidecekler’ dedim. Ki yine buralardalar. Yine bu arkadaşlar geziyorlar. Her yere gidiyorlar, vaatler veriyorlar. Şunu yapacağız, bunu yapacağız diyorlar. Maden’e gelince Maden’i yıkacağız diyorlar. Yıktırmayacağız Maden’i. Haydi bakalım. Maden’i yıktırmadığımız gibi Maden’i yeniden imar edeceğiz. Maden’de arsa yok diyorlar. ‘şu yok, bu yok’ diyorlar. Gidin bakın bakalım Kemaliye’ye derelerin içine şehir kurdular. İstendiği zaman inanın ki Maden öyle bir noktaya gelir ki herkesin aklı, hayali duracak. Göreceksiniz Orhan Yavuz Maden’i Paris yapacak Allah’ın izniyle” dedi.

Yavuz; "Maden'de Konut Sorununu Çözeceğim"

MHP Maden Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz da, “Bir yıl içerisinde Maden’de konut sorununu çözeceğim, size söz veriyorum. İkinci bir olay diyorum ki ben Maden’de iki yıl içerisinde istihdam sorununu çözeceğim. Maden’de işsiz kalmayacak. Belediye bünyesinde bir proje ofisimiz olacak. Afişlerimizde var. Bu proje ofisimizdeki arkadaşlarımız; köylü vatandaşlarımız, Maden’de yaşayanlara kimler hangi alanda proje yapmak isterlerse onların projelerini hazırlayacaklar, onlarla birlikte gerekirse ben Bakanlık makamına koşturacağım, gerektiğinde Semih Başkan’ım yanımda olacak, gerektiğinde yanımda devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli yanımızda olacak. Ben Maden’i Ovacık Belediye Başkanı olmuş buradan da taktir ediyoruz Ovacık’ı Türkiye’yi bırakın dünyaya tanıttı hizmetleriyle. Bizde Maden’i Türkiye’yi de aşarak dünyaya tanıtacağız hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.