Başkan Işıkver, Davutoğlu'na Gönderme Yaptı!

Gönül Dostları Platformunun düzenlemiş olduğu programa katılan Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 'Asya ve Ortadoğu'da bizden habersiz yaprak kıpırdamaz' sözlerine Milliyetçi Hareket Parti Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medya hesabından cevap verdi.

Başkan Işıkver, Davutoğlu'na Gönderme Yaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gönül Dostları Platformu tarafından düzenlenen programa katılan Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile biraraya geldi.

Eski Başbakan Davutoğlu ülke ve dünya gündemine dair yaptığı açıklamasının bir bölümünde sarf ettiği “Asya ve Ortadoğu’da bizden habersiz yaprak kıpırdamaz” sözlerine MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver,  sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Prof. Dr. Davutoğlu’nu eleştirdi.

Ahmet Davutoğlu

MHP’li Işıkver’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

“Stratejik derinlik uzmanı Ahmet Davutoğlu iktidar yürüyüşü kapsamında Elazığ’a teşrif etmişlerdir.

‘Asya ve Ortadoğu’da bizden habersiz yaprak kıpırdamaz’ diye haykırdığı halde, kendi idareciliği döneminde en az 20 devletin iktidarlarının ve haritalarının değişimini izlemek zorunda kalan bir siyasetçi için ne hazin şeydir yeniden bir yönetme iddiası ortaya koyabilmek..

Allah(cc) bizden uzak etsin..”

İşte O Paylaşım;