Başkan Işıkver'den Tavan Ücret Uygulaması İçin Açıklama Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, sağlık çalışanlarına verilen tavan ücret konusunda bir açıklama yaparak, " temizlik personeli, güvenlik ekipleri, sekreterler, tekniker/teknisyen kardeşlerimizin de bu tavan ücret uygulamasından faydalanmasını arzu ediyoruz" dedi.

Başkan Işıkver'den Tavan Ücret Uygulaması İçin Açıklama Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs adı ile bilinen bu salgın ne yazık ki can almaya devam ediyor.

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü andan itibaren sağlık çalışanlarımızda gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak virüse karşı gerekli önlemler alıyor. 

Yoğun mesai ve çaba harcayan sağlık çalışanları için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak sağlık çalışanlanlarına ek ödeme yapılacağını duyurmuştu.

Bu duyurunun ardından Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'de konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Tavan  Ücret Uygulamasında Adil Olunsun" 

Başkan Işıkver açıklamasında; doktor, hemşire ve bazı sağlık personelleri için verilen tavan ücret kararını yerinde bulduklarını ifade ederek şunları söyledi; 

" Halk sağlığı için verilen bu kutsal mücadele esnasında, hekimlerimizin başında olduğu bu mücadelenin bir ekip işi olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz. Omuz omuza böylesine önemli bir görev üstlenen bu ekipte yer alan temizlik personeli, güvenlik ekipleri, sekreterler, tekniker/teknisyen kardeşlerimizin de bu tavan ücret uygulamasından faydalanmasını arzu ediyoruz. Koronavirüs ile alakalı daha zorlu bir sürecin yaşanacağı muhtemel önümüzdeki günlerde, sağlık çalışanlarımızın moral motivasyonunun yüksek tutulması adına önemli gördüğümüz bu hususun gönüllü takipçisi olacağımızı kamuoyuna arz ederiz" dedi. 

Haber : Sedanur İlhan