Başkan Şerifoğulları'ndan Küçük Kıza Hediye!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, babasının öğrencileri için tablet isteğinde bulunan 15 yaşındaki Sedanur'un talebine, kayıtsız kalmadı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Küçük Kıza Hediye!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kısa süre önce sosyal medya aracılığı ile kendisine ulaşarak Yurtbaşı Şeker İlkokulu’nda öğretmenlik yapan babasının, öğrencileri için tablet isteyen Sedanur’un mesajına dönüş yaptı ve istediği tabletleri kendilerine ulaştırdı.

Belediye Bilgi İşlem Müdürü Ali Dursun Er aracılığı ile beldeye ulaştırılan tabletler, Öğretmen Serdar Yılmaz ile birlikte dar gelirli oldukları tespit edilen ilkokul öğrencilerine teslim edildi. Başkan Şerifoğulları’nın kendileri için gönderdiği hediye tabletleri alan minik öğrencilerin mutluluğu ise yüzlerine yansıdı. 

KONUŞMALARA TANIK OLDU HAREKETE GEÇTİ
Başkan Şerifoğulları ile irtibata geçerek öğrencilerin tablet ihtiyacını aktaran Sedanur Yılmaz, babasının veliler ile yaptığı bir konuşmasına tanık olduğunu ve bu doğrultuda harekete geçtiğini belirtti. Uzaktan eğitim sürecinde derslerini düzenli takip edemeyen öğrencilerin yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmak için Başkanla iletişime geçtiğini aktaran Sedanur, talebinin hızlı bir şekilde karşılık bulmasına ise çok sevindiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları’nın talimatları üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Belediye Bilgi İşlem Müdürü Ali Dursun Er ise Başkan Şerifoğulları’nın programının yoğunluğu dolayısıyla gelemediğini fakat öğretmen, öğrenci ve velilere selam, sevgi ve başarı dileklerini ilettiğini kaydetti.