Başkan Şerifoğulları Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, koronavirüs tanısının konmasının ardından açıklama yaptı.

Başkan Şerifoğulları Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, koronavirüs tanısının konmasının ardından açıklama yaptı. Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada hastalığının Ayasofya Camisi ziyaretiyle bağdaştıranları kınadı. Başkan Şerifoğulları ayrıca sağlık durumuyla da ilgili bilgi verdi.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları açıklama yaptı. Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada hastalığının Ayasofya Camisi ziyaretiyle bir bağlantısı olmadığını söyledi.

 ŞERİFOĞULLARI; BU ÇİRKİN BAĞDAŞTIRMAYI KINIYORUM 
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşehrilerim; Şükürler olsun 24 Temmuz'da, Ayasofya-i Kebir Camii'nde cuma namazı kıldık. Fakat virüse yakalanmamız ile Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldığımız namaz arasında bir bağdaştırma yapılmaya çalışılmaktadır. Doktorlarımız, açıklamalarında virüsün bulaşma zamanının 24 Temmuz'dan sonra, yakın zamanda gerçekleştiğini belirtmektedirler. İletişim bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimiz için, bu karanlık odanın yaptığı haber, manipülatif haberin nasıl yapıldığına dair çok iyi bir örnek teşkil etmektedir. Bu çirkin bağdaştırmayı kınıyor, asılsız haber yapmaya çalışanları da samimiyet ve doğruluğa davet ediyorum. Sağlığımla ilgili endişe duyup arayan, mesaj gönderen dostlarımıza, büyüklerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Elhamdülillah sağlık durumumuz iyi, siz değerli hemşehrilerimin de koronavirüsle mücadelede sağlığına dikkat etmelerini temenni ediyorum. Lütfen Maske, Mesafe, Hijyen Kurallarına Özenle Riayet Edelim” ifadelerine yer verdi.