Başkan Şerifoğulları Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İncelendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Necmettin Erbakan Bulvarı'nda devam eden yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmaları ile Şahinkaya-Çaydaçıra Mahalleleri Bağlantı Yolu çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İncelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından şehir genelinde; yeni yol, yol genişletme ve bakım-onarım çalışmaları kesintisiz devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları ilk olarak Necmettin Erbakan Bulvarı’nda devam eden yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları daha sonra vatandaşlara kesintisiz bir ulaşım olanağı sağlayacak olan 25 metre genişliğinde, 1800 metre uzunluğunda, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeritli Şahinkaya-Çaydaçıra Bağlantı Yolu’nda incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimize daha konforlu bir ulaşım olanağı sağlamak adına yol yapım, genişletme, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Necmettin Erbakan Bulvarında devam eden yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmaları ile Şahinkaya-Çaydaçıra Mahallelerini bağlayacak bağlantı yolunda devam eden çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız.” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları yol çalışmalarına ilişkin incelemeleri sırasında çocukların ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Şerifoğulları minikleri hediyeleriyle sevindirdi.

Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.