Başkan Şerifoğulları'ndan 18 Mart Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 105. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 18 Mart Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğlu yayınladığı mesaj da şu ifadelere yer vererek“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzerekanları ve canlarıyla ‘Çanakkale Geçilmez’ destanını yazan azizşehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti:Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla tarihe altınharflerle yazdığı eşsiz bir kahramanlık destanıdır. 18 Mart, milletimizinyokluk içerisinde var olma mücadelesini verdiği insanlık tarihinde eşine azrastlanır bir kahramanlık destanıdır. O gün yedi düvele karşı istiklal veistikbalimiz uğruna vücut bulan ve tarihin akışına yön veren Çanakkaleruhu, bu milletin istiklal ve istikbalinde daima rehber olmaya devamedecektir. Bugün bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarında, gurur veonurla sürdürdüğümüz yaşamı, dün Çanakkale geçilmez diyenkahramanlarımıza borçluyuz.Bugün milletimiz nereden ve kimden gelirse gelsin, her türlü tehdit vetehlike karşısında şanlı tarihinden aldığı Çanakkale ruhuyla daima dimdikgeleceğe yolculuğunu sürdürecektir. Ecdadımızın kanıyla canıyla bizlerevatan olmuş, şehitlerimizin aziz emaneti olan bu vatan topraklarını ilelebetkoruyacak, her geçen daha güçlü ülke olma yolunda var gücümüzle ilerleyeceğiz.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi;nin 105. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmaküzere vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”