Başkan Şerifoğulları'ndan Kadir Gecesi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında, 'Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum.' dedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Kadir Gecesi  Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti: “Rahmet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken yüce kitabımız Kur;an-ı Kerim;in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne
ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Rabbimizin “Şüphesiz, biz Kur’ân’ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrâil o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” ayeti kerimesiyle bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediği bu kutlu gecenin içinde bulunduğumuz bu zorlu şartlarda tüm insanlık için esenliğe vesile olmasını diliyorum. Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah;tan niyaz ediyorum.”