Başkan Şerifoğulları'ndan Bir Müjde Daha!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Milletvekilleriyle birlikte DSİ Genel Müdürünü ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hamza Bey İçme Suyu Barajı Arıtma tesisi ile şehir içi depolar arası yaklaşık 60 km uzunluğundaki bağlantı hattı ve terfi merkezi çalışmalarına ilişkin ihalenin Haziran 2020'de gerçekleşeceği müjdesini vermesinin ardından bir müjde daha geldi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Bir Müjde Daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hamza Bey İçme Suyu Barajı Arıtma tesisi ile şehir içi depolar arası yaklaşık 60 km uzunluğundaki bağlantı hattı ve terfi merkezi çalışmalarına ilişkin ihalenin Haziran 2020’de gerçekleşeceği müjdesini veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan bir müjde daha geldi.

Şehrin en büyük sorunlarından biri olan ve Başkan Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan altyapı projesi hayata geçiriliyor.

Bu kapsamda şehrin alt yapısı için hazırlanan projeye İLBANK Genel Müdürlüğü tarafından talep edilen kredinin onaylandığı belirtildi.

Başkan Şerifoğulları konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Bir Müjdemiz daha var...

Şehrimizin büyük sorunlarından biri olan Altyapı Projemizi hayata geçirmek üzere İlbank Genel Müdürlüğünden talep ettiğimiz kredi, JİCA tarafından onaylandı ve bu büyük projede ilk adım atılmış oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle geciken Altyapı Projemize sonbahar döneminde başlıyoruz...

Şehrimize hayırlı olsun...” ifadelerine yer verdi.