Başkan Yıldırım'dan Oda Başkanlarına Ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, esnaf odaları seçimlerinin ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Yıldırım'dan Oda Başkanlarına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, oda başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşlarının şehirlerin taşıyıcı sütunları olduğunu vurguladı. 

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ"
Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yoğun bir ilişki içerisinde olacaklarının altını çizen Başkan Yıldırım; "Esnaf odalarımızın yapılan seçimler sonucunda başkanlıklarına seçilenlere ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Şehrin taşıyıcı sütunları olarak gördüğümüz STK'larımızı çok önemsiyoruz. Elazığ'ımızın daha iyi noktalara gelebilmesi için STK’lar ile birlikte istişare yapmaya devam edeceğiz. STK'lar her ne kadar güçlü ise o şehrin kalkınmışlığı da o kadar ileri derecede olur. Onun için birlikte hareket etmemiz şart. STK'larımızın beraber olması birlik olması, aralarında iyi bağların kurulması şehrimizin gelişimi açısından çok önemlidir. Ben bu duygularla seçilen başkanlara ve yönetimlerine yeni dönemlerinin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.