Başkan Yıldırım Güvenlik Güçlerini Unutmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Şerafettin Yıldırım, göreve geldiği günden bu yana toplumun her kesiminden kişilerle biraraya gelip gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Başkan Yıldırım Güvenlik Güçlerini Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, toplumun her kesimiyle bütünleşme ve onlarla biraraya gelmeye devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla atanan Başkan Yıldırım yaptığı başarılı çalışmalarla toplumun her kesiminden takdir toplamaya devam ediyor. 

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜNDE BÜYÜK GAYRETLER SARFEDİYOR
Başkan Yıldırım, Ramazan ayında da aktif bir şekilde çalışarak bu mübarek ayın iklimine uygun bir şekilde ihtiyaç sahiplerinin sofralarına misafir olup onların sıkıntılarının çözümü noktasında büyük gayretler göstermeye devam ediyor. 

Öte yandan koronavirüs sürecinde büyük gayretler gösteren emniyet güçlerini de ihmal etmeyen Başkan Yıldırım, Ramazan ayının bitmesine günler kala kontrol noktasında görev yapan polislerle biraraya gelerek onlarla iftar yaptı.

'TÜM EMNİYET GÜÇLERİMİZE GÖREVLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM'
Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımın olduğu iftar yemeğinde emniyet mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İl Başkanı Yıldırım; "Mübarek Ramazan ayının artık yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz. Salgın sebebiyle bu Ramazan'da malesef vatandaşlarımızla çok fazla bir araya gelemedik ancak görevlerini ifa edenleri de unutmadık. Gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle şehrimizde huzur ve güven ortamını sağlayan değerli güvenlik güçlerimizle iftarda bir araya geldik ve onlarla sohbet ettik. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Tüm emniyet güçlerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.