Başkan Yılmaz 1 Aylık Maaşını Bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından mağdur olan dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na' bir destekte Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz'dan geldi. Başkan Yılmaz, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerinin altını çizerek kampanyaya bir aylık maaşını bağışladığını duyurdu.

Başkan Yılmaz 1 Aylık Maaşını Bağışladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yılmaz, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerinin altını çizerek kampanyaya bir aylık maaşını bağışladığını duyurdu.

“ÜLKEM İÇİN CANIMI BİLE VERİRİM”

Bu güzel ülkenin bir ferdi olmaktan onur duyduğunu belirten Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, her zorluğun sonunda kolaylığın olacağına inandıklarını belirterek, açıklamasında şunları söyledi: “Tüm dünyanın gıpta ile baktığı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na şahsım olarak katılıyor ve 1 aylık maaşımı seve seve bağışlıyorum.

Ülkemiz her türlü zorluğun üstesinden gelmiş ve birçok badire atlatmıştır. Son günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının daha çok yayılmadan bir an önce bitmesi hepimizin temennisidir. Ülkem için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazır olduğumu belirterek “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” diyor ve başta belde sakinlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.