Bilal Hoca Sahaları Boş Bırakmıyor!

Kamuoyunun yakından tanıdığı isim olan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çizgisinde siyasete aktif olarak devam eden Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bilal Çoban, ilk aday olduğu 2014 yerel seçimlerinden bu yana sahaları boş bırakmayarak sürekli vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor…

Bilal Hoca Sahaları Boş Bırakmıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Elazığ Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Bilal Çoban, o tarihten itibaren Elazığ’ı karış karış gezmeye ve sahaları boş bırakmamaya devam ediyor.

Cumhur ittifakı içerisinde yer alan ve MHP çizgisinde siyasete devam eden Prof. Dr. Çoban, aday olduğu yerel ve genel seçimlerde seçilememesinin ardından vatandaşla ve şehirle bağını koparmamaya gayret gösteriyor.

KENDİNE ÖZGÜ TABAN SİYASETİ BENİMSİYOR
Siyaset çizgisinde kendine özgü olarak taban siyasetini benimseyen Çoban, sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla da aktif bir siyaset hayatı sürdürmeye devam ediyor. Özellikle aday olduğu partisi MHP’den bağını hiç koparmayan, Ankara ve Elazığ arasında siyaset diplomasisini de ihmal etmeyerek yoluna devam eden Prof. Dr. Çoban, 2023 seçimlerine de sıkı bir şekilde hazırlandığı gözlerden kaçmıyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda bunu açıkça belirten Çoban, düğün,  açılış, taziye gibi organizasyonların yanında Başkanlığını yürüttüğü Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği olarak şehrin sorunlarına çözüm yolları üreterek vatandaşın takdirini toplamayı başarıyor.