Bir Elazığlı İsim Daha Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Görevlendirildi

Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Kulübü Eski Başkanı Mustafa Alpay, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından Genel Merkez İçişleri Politikaları Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Bir Elazığlı İsim Daha Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Görevlendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez İçişleri Politikaları Kurulu Başkanlığı görevine Elazığlı hemşehrimiz Mustafa Alpay getirildi.

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi Genel Merkez İçişleri Politikaları Kurulu Başkanlığı görevine getirildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran hemşehrimiz Mustafa Alpay, artık siyasete aktif bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Alpay paylaşımında; "Değerli dostlar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın tensipleri ile Genel Merkez İçişleri Politikaları Kurulu Başkanı olarak görevime başladık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada devletimize ve milletimize hayırlı hizmetler yapabilmek adına gayretimizi artırarak devam ettireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere parti genel merkezinde Elazığlı hemşehrilerimiz Avukat İbrahim Gök Bölge Koordinatörüğüne, Mehmet Gül ise Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğine getirilmişti.