Birevim Yetkilileri Elazığ'a Geliyor!

Geçtiğimiz yıl Elazığspor Kulübü'ne isim sponsoru olarak büyük destek veren Birevim Şirketi yetkilileri, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın daveti üzerine hafta sonu ilimize gelecek...

Birevim Yetkilileri Elazığ'a Geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşadığı ekonomik sıkıntıları bir türlü çözemeyen Bordo-Beyazlı ekibimizde, isim sponsoru Birevim ile yapılan anlaşmanın uzatılması yönünde çalışmalar ise devam ediyor.

Birevim yetkililerini İstanbul’da ziyaret eden ve yapılan ilk görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrılan Başkan Selçuk Öztürk’ün ardından bu kez de devreye ilimiz valisi Çetin Oktay Kaldırım girdi.

Alınan bilgilere göre, şirket yetkilileriyle telefonda görüşerek sözleşmenin uzatılması için ricada bulunan Vali Kaldırım’ın, detayları görüşmek üzere yetkilileri ilimize davet ettiği öğrenildi.

Elazığspor’u kısa vadede rahatlatacak bir ekonomik girdi sağlaması beklenen anlaşmanın detaylarının muhtemelen hafta sonu ilimizde yapılacak olan görüşmede konuşulacağı bildirilirken, 1,5 yıl daha uzatılması planlanan anlaşma karşılığında talep edilecek olan ücretin de bu görüşmede karara bağlanması hedefleniyor.